четвртак, 15. септембар 2011.

PVC I ALU STOLARIJA


Stolarija na vasem domu ne izgleda onako kako bi ste zeleli. Dotrajala je i narusava estetski izgled citave gradjevine. Osim toga vidno osecate gubitke energije koja bi trebala da se ocuva dobrim funkcionisanjem vrata i prozori. Smatrate da je doslo vreme da svoju staru stolariju zamenite novom.

PVC I ALU STOLARIJA I NJENE PREDNOSTI
Na nasem trzistu postoji velik izbor firmi koje se bave proizvodnjom stolarije (prozori, sigurnosna vrata, sobna vrata...). Pvc stolarija i alu stolarija je stolarija koja je proizvedena po najvisim standardima evropske unije. Odlike ovakve stolarije su odlicna toplotna i zvucna izolacija. Neskodljiva je za okolinu i ekonomicna.
Dostupna u svim bojama sto je cini estetski prihvatljivom i modernom. Lako se postavlja i odrzava.

ALU I PVC STOLARIJA- USTEDA I DO 50%
Najveci deo energije ocuva se ili se gubi putem vrata i prozora. Zato se treba obratiti paznja kod gradnje kuce da Vasa vrata i prozori  sem sto lepo izgledaju budu i funkcionalni. Pvc prozori i vrata su idealno resenje za ocuvanje energije. Drvena stolarija i njena zamena smanjuju gubitke  energije  i do 50 %.
Kroz smanjenu potrosnju energenata Vase investiranje u zamenu stolarije se isplacuje.

DOBRA PVC STOLARIJA, DOBRO RASPOLOZENJE
Vecina ljudi dan uz ostale rituale zapocinje pogledom u ili kroz prozor. Neki od nas proveravaju kakvo ce vreme da bude dok neki piju kafu udisuci energiju dana. Malobrojni zatvaraju prozore trazeci mir, tisinu i izoluju se od gradske vreve. Uglavnom svi smo tu negde oko pvc prozora regulisuci svetlost i praveci sebi ugodjaj. Samim tim uticemo hteli ili ne  na svoje raspolozenje.
Zato je bitno da stolarija bilo da je u pitanju pvc stolarija ili alu stolarija u Vasem domu bude ispravna, funkcionalna, izgledna i postavljana na pravom mestu.



10 коментара:

  1. Na pvcstolarija.blogspot.com se mogu procitati slicne teme.

    Korisni sajtovi:

    http://www.als-bgd.com
    http://www.alustolarijabeograd.rs
    http://www.pvcinzinjering.co.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlican blog vredan citanja o pvc stolariji
      http://www.generalworks.rs/prozori-vrata

      Избриши
  3. PVC prozori , PVC stolarije pruža PVC vrata, PVC stolarija za vaš dom, stan ili poslovne zgrade.

    ОдговориИзбриши
  4. The demand of window boxes has vastly increased perhaps due to practicality and elegance. Skilled manufacturers in the country have used all the resources available to create customized window boxes which is generally made from high quality materials.
    Alu prozori
    Thanks for sharing...!!!

    ОдговориИзбриши
  5. U poslednje vreme pojavilo se puno novih i firmi sa visokim kvalitetom profila. Jedna od njih je i MONDLINEPRO. Pvc stolarija je glavni proizvod ove firme.

    ОдговориИзбриши
  6. PVC prozori su sigurno najbolji nacin da ustedite na potrosnji energije za grejanje i hladjene vaseg doma.

    ОдговориИзбриши